CATERING+KUNDE – FAST 10% Rabat – FOR ALTID

Vi har lavet en klub – og vi vil gerne have dig med!

Du kan nu blive CATERING+KUNDE hos Cateringinventar.dk – ganske enkelt.

Som en af Danmarks største leverandører af storkøkken udstyr ved vi at varer som tallerkener, glas, bestik, gastrobakker, gryder, pander, sæbe, folie, papirvarer diverse engangsartikler mm. er ting der, i et travlt køkken, er i konstant udskiftning. Vi giver derfor 10% rabat på hunredevis af produkter til vores CATERING+KUNDER – på de varer du altid skal bruge. Vi har Danmarks nok laveste priser, og med 5000 m2 lager, kan du trygt regne med at du har den skarpeste pris og hurtigste levering – og et servicenetværk du kan stole på – hos os handler det nemlig om tillid.

DET ENESTE DU SKAL GØRE ER – at udfylde formularen her 

SÅDAN VIRKER DET:
På hjemmesiden bliver rabatten fratrukket beløbet, når en varer lægges i kurven. For at se i blot logge med jeres bruger, og rabatten fratrækkes automatisk beløbet.
Som CATERING+KUNDE oprettes du desuden også i vores økonomisystem, så vores sælgere kender din rabatsats – hvis du hellere have en snak med vores dygtigere sælgere, inden du handler. Har du spørgsmål kan du altid fange dem her: 20 28 02 74/mail@cateringinventar.dk

Som CATERING+KUNDE får du ud over fast 10% rabat på udvalgte varer desuden, sneakpeaks på nye produkter, special tilbud på brugt – og demo-modeller, automatisk deltagelse i konkurrencer og meget mere!