Guide – Ny opstart

Der er mange ting at tænke på, når man skal starte ny forretning og alle cateringvirksomheder er unikke. Alligevel findes der en række fælles træk, som ingen kommer udenom. Eksempelvis skal man have styr på egenkontrollen, sæbe og kemi samt serveringen. I et vist omfang får alle også brug for gyder, potter, pander og piskeris mv.

I denne guide forsøger vi at komme med inspiration til de mange ting, som du måske måtte få brug for som nystartet virksomhed. Produkterne i starten af brochuren er de produkter, som er et krav for at opnå fødevarestyrelsens glade smiley (kig efter smiley ikonet) – produkterne i inspirationsafsnittet er idéer til udstyr som ikke er et krav, men ofte en nødvendighed.

Vi er mange nyopstartede cateringvirksomheders foretrukne samarbejdspartner. Vi har nemlig gode produkter til skarpe priser, samt en forståelse for, at dit budget skal hænge sammen – det er afgørende for din forretning får den bedste forudsætning for at komme ordentligt i gang. Vi kan levere hele paletten: Maskiner, tilbehør, servicering & anretning, møbler og emballage. Vi har også gode finansieringsvilkår.