Ansøg nu: Vælg finansierings-form – og få svar på din finansiering om kort tid

Leasing af storkøkken eller måske bare en afdragsordning? Vi samarbejder med flere dygtige partnere, der tilbyder flere forskellige muligheder for finansiering til dine køb hos Cateringinventar.dk. På den måde håber vi, at du nemt kan komme igang med dit nye storkøkken til restauranten eller kantinen. Også selvom budgettet ofte kan være rigtig stramt i opstarten af et nyt køkken.

Fordelagtig leasing over 12 til 48 mdr.

Alt udstyr fra Cateringinventar.dk kan leases

Leasing er fordelagtigt mulighed for finansiering, hvor du ikke behøver at involvere banken. Udstyret kan afbetales fra 12-48 måneder. For at starte en leasingsag skal du købe for samlet minumum på 10.000 kr. excl. moms og der er principielt ingen øvre grænse. Leasing baseres på kreditvurdering og det er ikke nødvendigvis et krav at man ikke er registreret i RKI.

Fleksibel finansiering 12-24 mdr.

Vores egen finansierings løsning

En fleksibel finansieringsløsning fra vores egen koncern. Vi har høj godkendelsesprocent og gode vilkår.

Leasing af storkøkken – eller vælg en afdragsordning

DET BEDSTE KØKKEN KRÆVER INVESTERING

Der er ikke meget, der kan slå det spændende og udfordrende ved at kaste sig over grundlæggelsen af et nyt køkken – uanset dets størrelse. Det kan være alt fra cafédrømmen, drømmen om den nye restaurant, femstjernede anmeldelser og den første Michelinstjerne. Det kan også være drømmen om at servere rigtig god mad til rigtig mange mennesker fra stordriftskøkkenet. Uanset hvad er køkkenet en helt afgørende faktor, hvis drømme ikke bare skal forblive drømme, men gøres til virkelighed.

For kokken er køkkenet troldmandens værksted. Et værksted, hvor de mest underbare serveringer og anretninger kan fremtrylles. Det er derfor ærgerligt, hvis køkkenkunstnerens fremtryllinger skal begrænses af køkkenets beskaffenhed – der er altså ingen grund til ikke at lægge fra land med det bedste køkkenudstyr.

Tværtimod skaber det fuldt udstyrede køkken den bedste grobund for din cafés, restaurants eller cateringvirksomheds fremtid. Et køkkens bæredygtighed sikres nemlig allerbedst igennem gode investeringer i det rette udstyr fra starten.

SKAL JEG VÆLGE AFDRAG ELLER LEASING?

Hos Cateringinventar.dk har vi samlet et udvalg af forskellige muligheder for storkøkken finansiering, nemlig enten gennem et lån og en afdragsordning eller gennem leasing.

Vi samarbejder med nogle dygtige partnere på finansieringsfronten, for at kunne tilbyde dig den bedste finansieringsløsning til storkøkkenet. Vi har flere forskellige løsninger inden for både lån og leasing. For eksempel kan du let søge et lån på ned til 5.500 kr. eller op til 1.500.000 kr. med svar indenfor omkring én arbejdsdag – eller helt ned til 10 minutter takket være et lynhurtigt kredittjek.

En anden og efterhånden meget populær finansieringsform er leasing. En løsningsform der tilbyder en høj grad af fleksibilitet i forhold til dine behov som kunde. Prøv for eksempel vores samarbejdspartners smarte digitale beregningsmodel, der lader dig prøve dig frem til den helt rigtige løsning. En anden af leasingformens fordele er, at der ofte ikke er nogen øvre grænse, samtidig med at en leasingaftale styrker din likviditet, uden at binde unødvendige midler.

UAFHÆNGIG HJÆLP MED STORKØKKENET

Hos Cateringinventar.dk vil vi hellere end gerne hjælpe dig godt i gang med dit storkøkken. Og det på den mest fordelagtige måde for dig. Vi tjener selv intet på servicen, men tilbyder den kun, for at gøre din vej til et nyt storkøkken kortere.

Det er også derfor at vores kundeservice hele tiden sidder klar til at svare på alle mulige spørgsmål vedrørende vores tilbudte finansieringsløsninger til storkøkkenet.

Ønsker du at lease dit storkøkken, er Cateringinventar.dk derfor det oplagte valg.