Artikler fra Cateringinventar.dk

Vejledning til køb af friture

Når du skal købe en friture til dit storkøkken er det natuligvis, som med alt andet værd at overveje om det kan betale sig at købe brugt. Friturefedt sviner og sætter sig fast over det hele på maskinen. Nogle har holdt deres friture pænt og disse kan komme i betragtning som brugtkøb. Andre har ikke […]

19. januar 2014

P1 bestik og andet service fra Cateringinventar.dk, alt til storkøkken

P1 Bestik er serien der aldrig går af mode og som der altid kan suppleres til. Vi har nogle af Danmarks bedste priser på P1 bestik, ligesom vi har skarpe priser på alt andet til jeres restaurant og storkøkken.

19. januar 2014

Stålbord i specialmål til standard pris – Cateringinventar.dk

Hos www.cateringinventar.dk får vi leveret stålvarer ca. hver 14 dag. Vi samarbejder med en stor og anerkendt stålproducent, som laver alt i stål også også stålborde, stålreoler og stålhylder. Alle mål er standard Hos vores stålleverandør er der ikke noget der hedder specialmål. Et stålbord laves i den længde og bredes vores kunder ønsker og bliver produceret […]

19. januar 2014

Storkøkken, Leverandør til MCH, Aarstiderne, COOP mv. – storkøkken siden 1994

Cateringinventar.dk er stedet hvor du får gode priser, høj service, hurtig levering og mulighed for selv af afhente varerne på vores store lager. Vi sender naturligvis også varer hver dag til hele landet og vi har dag-til-dag levering. Vi har over 900 varenumre til storkøkken og har således alt det storkøkkenudstyr du kan komme i […]

19. januar 2014

Industriovn fra Primax – mere end 360 solgte ovne

Industriovn fra Primax er et sikkert valg. Det synes i hvert fald mange andre. Vi har solgt over 360 Primax industriovne og har kompetencen til at rådgive, sælge og undervise i ovnene. Vi har  KOMPLETTE reservedelslagre på Sjælland ved Seiler Teknik A/S, I Jylland ved Strøm Hansen A/S og naturligvis hos os selv. Selvom kun […]

19. januar 2014

Vejledning: Bageplader eller gastrobakker?

Som tidligere nævnt  findes der to standard mål indenfor storkøkkener. De mest gængse mål indenfor indstrikøkkener er gastromål, som er 53 * 32,5 cm. samt bake off mål, som er 60 * 40 cm. Gastromålene bruges mest til restaurationer, cafeer, slagtere mv. idet thermokasser, varmeskabe, und erstel, stikvogne mv. laves i dette mål. Ved bake […]

19. januar 2014

Melamin fade og skåle fra Cateringinventar.dk

Så fik vi udvidet vores sortiment, til også at gælde Melamin produkter. Vi har melamin fade og melamin skåle. Vores sortiment spænder over både hvide og sorte serier, samt skåle i alle regnbuens farver. Melamin er en hård plast-art, som sikrer lang holdbarhed, som minder om porcelæn – men uden den meget tunge vægt. Derfor […]

19. januar 2014

Vejledning til køb af industrikøleskab og industrifryseskab

Et industrikøleskab er et forvokset køleskab, som du kender hjemmefra. I storkøkkener anvedes ofte køle og fryseskabe i størrelsen 600-700 Liter. Det er for de fleste storkøkkener en fordel at sikre sig at skabet kan tage imod bakker i gastromål, således at der kan tages ting direkte fra køleskab til industriovn i den samme bakke. […]

19. januar 2014

Vejledning til køb af industriemfang

Vores industriemfang er altid incl. filte. Vi har dog industriemfang både med og uden motor. Nogle foretrækker en løsning med motor på taget, som er den løsning der larmer mindst. Omvendt vil en intern motor være den billigste løsning både i form af indkøb og i form af installation. I industrikøkkener er det dog sjældent […]

19. januar 2014

Vejledning til køb af røremaskine

Skal i have en røremaskine bør i kortlægge hvad i skal benytte røremaskinen til. Skal der laves mange seje substanser såsom dej, gør dette noget ved kapaciten af maskinen. Således vil det alm. Litermål ikke kunne anvendes og sættes lig med kg. dej. Specielt ved de billigere maskiner er dette aktuelt, hver deles litermålet som […]

19. januar 2014