Artikler fra Cateringinventar.dk

Cateringinventar.dk er Børsen Gazelle 2013

Vi er stolte og ydmyg overfor titlen, som en af gazellevirksomhederne i 2013. Vi har kunne mærke travlheden og derfor er vi også i år flyttet i nye 5.000 m2 lokaler, med show-room, Pluk-butik, Brugtlager og masser af udstyr at kigge på. Hos Cateringinventar.dk – eller Kpa Company ApS, som selskabet bag hedder – importerer […]

19. januar 2014

Storkøkken med 10 mdr. rente- og gebyrfri kredit

Igennem IKANO-finans tilbyder vi hos Cateringinventar en afdragsordning med betaling over 10 måneder RENTE OG GEBYRFRIT. Nu er det muligt at købe storkøkkenudstyr og samtidig have lidt luft i budgettet. Ordningen bliver koblet op på dit personnummer og kan maksimalt tilbydes for beløb op til 32.000 kr. excl. moms. Ordningen kræver kreditgodkendelse fra Ikano-finans – kreditgodkendelse tager […]

19. januar 2014

Et storkøkken er et storkøkken – Cateringinventar.dk

Et storkøkken er et storkøkken. Men service, god rådgivning og gode priser er ikke en selvfølge. Hos Cateringinventar.dk har vi siden 1994 solgt storkøkken. Vi har et stort lager med masser af nye og brugte varer til netop dine storkøkken-behov. Vi importerer selv varerne direkte fra fabrikken og kan derfor tilbyde dig de bedste priser […]

19. januar 2014

Vejledning til køb af komfur til storkøkken

Komfur er et helt centralt element i de fleste storkøkkener. Det største valg i denne sammenhæng er antallet af blus, samt spørgsmålet om det skal være til EL eller Gas. De fleste foretrækker gas. Til dels fordi der er masser af udstyr som benytter el og el ofte er en begrænset kapacitet i storkøkkener. Men […]

19. januar 2014

Vejledning til køb af industrikøleskab og industrifryseskab

Et industrikøleskab er et forvokset køleskab, som du kender hjemmefra. I storkøkkener anvedes ofte køle og fryseskabe i størrelsen 600-700 Liter. Det er for de fleste storkøkkener en fordel at sikre sig at skabet kan tage imod bakker i gastromål, således at der kan tages ting direkte fra køleskab til industriovn i den samme bakke. […]

19. januar 2014

Vejledning: Bageplader eller gastrobakker?

Som tidligere nævnt  findes der to standard mål indenfor storkøkkener. De mest gængse mål indenfor indstrikøkkener er gastromål, som er 53 * 32,5 cm. samt bake off mål, som er 60 * 40 cm. Gastromålene bruges mest til restaurationer, cafeer, slagtere mv. idet thermokasser, varmeskabe, und erstel, stikvogne mv. laves i dette mål. Ved bake […]

19. januar 2014

Industriovn fra Primax – mere end 360 solgte ovne

Industriovn fra Primax er et sikkert valg. Det synes i hvert fald mange andre. Vi har solgt over 360 Primax industriovne og har kompetencen til at rådgive, sælge og undervise i ovnene. Vi har  KOMPLETTE reservedelslagre på Sjælland ved Seiler Teknik A/S, I Jylland ved Strøm Hansen A/S og naturligvis hos os selv. Selvom kun […]

19. januar 2014

Vejledning til køb af friture

Når du skal købe en friture til dit storkøkken er det natuligvis, som med alt andet værd at overveje om det kan betale sig at købe brugt. Friturefedt sviner og sætter sig fast over det hele på maskinen. Nogle har holdt deres friture pænt og disse kan komme i betragtning som brugtkøb. Andre har ikke […]

19. januar 2014

Vejledning til køb af røremaskine

Skal i have en røremaskine bør i kortlægge hvad i skal benytte røremaskinen til. Skal der laves mange seje substanser såsom dej, gør dette noget ved kapaciten af maskinen. Således vil det alm. Litermål ikke kunne anvendes og sættes lig med kg. dej. Specielt ved de billigere maskiner er dette aktuelt, hver deles litermålet som […]

19. januar 2014

Stålbord i specialmål til standard pris – Cateringinventar.dk

Hos www.cateringinventar.dk får vi leveret stålvarer ca. hver 14 dag. Vi samarbejder med en stor og anerkendt stålproducent, som laver alt i stål også også stålborde, stålreoler og stålhylder. Alle mål er standard Hos vores stålleverandør er der ikke noget der hedder specialmål. Et stålbord laves i den længde og bredes vores kunder ønsker og bliver produceret […]

19. januar 2014