Artikler fra Cateringinventar.dk

Vejledning til køb af komfur til storkøkken

Komfur er et helt centralt element i de fleste storkøkkener. Det største valg i denne sammenhæng er antallet af blus, samt spørgsmålet om det skal være til EL eller Gas. De fleste foretrækker gas. Til dels fordi der er masser af udstyr som benytter el og el ofte er en begrænset kapacitet i storkøkkener. Men […]

19. januar 2014

Vejledning til køb af industriemfang

Vores industriemfang er altid incl. filte. Vi har dog industriemfang både med og uden motor. Nogle foretrækker en løsning med motor på taget, som er den løsning der larmer mindst. Omvendt vil en intern motor være den billigste løsning både i form af indkøb og i form af installation. I industrikøkkener er det dog sjældent […]

19. januar 2014

Vejledning til køb af røremaskine

Skal i have en røremaskine bør i kortlægge hvad i skal benytte røremaskinen til. Skal der laves mange seje substanser såsom dej, gør dette noget ved kapaciten af maskinen. Således vil det alm. Litermål ikke kunne anvendes og sættes lig med kg. dej. Specielt ved de billigere maskiner er dette aktuelt, hver deles litermålet som […]

19. januar 2014

Vejledning til køb af friture

Når du skal købe en friture til dit storkøkken er det natuligvis, som med alt andet værd at overveje om det kan betale sig at købe brugt. Friturefedt sviner og sætter sig fast over det hele på maskinen. Nogle har holdt deres friture pænt og disse kan komme i betragtning som brugtkøb. Andre har ikke […]

19. januar 2014

Industriopvaskemaskine – Vejledning til køb

Når der skal købes en industriopvaskemaskine er det væsentligt at kortlægge sit behov. Vigtigt er det at der indenfor den professionelle madlavningsbranche anvendes industriopvaskere, som kommer over 82 grader i skylle-fasen idet dette kræves af de danske myndigheder. Underbord, glasopvasker eller hætteopvasker? En underbordsopvasker og en hætteopvasker kan i princippet levere en lige ren opvask – […]

19. januar 2014

Vejledning i køb af industriovne – eks. fra Primax

En industriovn benyttes til mange formål, såsom storkøkken, restaurant, forsamlingshus eller café. Der er mange overvejelser, som skal gøres, når denne skal erhverves. Det er vigtigt både for jer og for os at I får valgt den rigtige industriovn, så spørg os endelig til råds vedr. vores erfaringer med de forskellige mærker og kapaciteter. De […]

19. januar 2014

Bakeoff ovn i ægte italiensk kvalitet

En Primax Bakeoff ovn er et prisfornuftigt bud på en bakeoff ovn af højeste kvalitet. Italienske Primax er specialister i ovne, som egner sig perfekt til bakeoff. Ovnene fåes i Fastline-serien med plads til 3 eller 5 stk. 60×40 cm. plader. Har du brug for mere end 5 plader er der mulighed for at lave […]

19. januar 2014

Industriopvaskemaskiner i topkvalitet til engrospris

Industriopvaskemaskiner i topkvalitet til engrospris  Italienske omniwash stormer frem i Danmark med deres industriopvaskemaskiner. Særligt er det JOLLY serien med sin Jolly 50T og Jolly 61P der har vundet danskernes interesse. For dem der vil have det absolut bedste vaskeresultat anbefaler vi Eliteserien, som giver ekstra meget kvalitet for pengene. Omniwash har lavet industriopvaskemaskiner siden […]

19. januar 2014

En gastrobakke er en gastrobakke

En gastrobakke er en gastobakke  Hvorfor betale mere en højst nødvendigt for basisudstyr såsom en gastrobakke eller en kantine som det også kaldes. hos cateringinventar har vi knap 900 produkter til storkøkken, heriblandt Danmarks billigste gastrobakker. Vi har fuldt sortiment af 1/1 gn, 1/2 gn, 1/3 gn, 1/4 gn, 1/6 gn og 1/9 gn kantiner […]

19. januar 2014

Glasopvasker fra 6.895 kr. – Italiensk fra Omniwash

Italienske IME Omniwash har leveret opvaskemaskiner til storkøkken i mere end 50 år. Derfor har de alt den know-how der skal til for at  give dig et perfekt vaskeresultat – og til en yderst attraktiv pris. Vores glasopvaskere starter ved 6.895 kr. excl. moms. Vi har også glasopvasker med indbygget saltanlæg.

19. januar 2014