Guide – Røremaskiner og Dejælter

Mange forveksler røremaskiner og dejæltere med hinanden. De kan dog også begge røre en gærdej eller en kagedej. Dejælteren har langt større dejkapacitet i forhold til skålen end en røremaskine. En røremaskine kan derimod både benyttes med piskeris, spade og dejkrog hvorimod dejælteren udelukkende kan benytte dejkrog.

Skal du udelukkende lave dej får du det bedste resultat og mest kapacitet for dine penge med en dejælter. Skal du bruge maskinen til blandede formål eller kun til dej af og til er det derimod smartest af vælge en røremaskine.

De bedste røremaskiner på markedet er uden tvivl den danske Bjørn røremaskiner. Leder du efter maskiner med rigtig meget værdi for pengene finder du en rigtig god maskine i Sammic BE-serien. Selv vores billigste røremaskine fra Sybo er et rigtig godt køb. Kan du leve med at maskinen skal slukkes når du skifter hastighed får du en uovertruffen fin maskine for meget få penge.