Service og garantiordning

Selv det bedste udstyr på markedet kan have defekter. Vi bestræber os på at have kvalitetsprodukter, fordi vores kunder fortjener udstyr som virker, blandt andet derfor er langt størstedelen af vores produkter producerede i EU! Alligevel kan det ikke undgås at der en sjælden gang imellem er defekter på alt slags udstyr uanset leverandør og oprindelsesland. Vi har derfor valgt at give vores kunder mulighed for at tegne en udvidet garanti på alt vores fabriksnye udstyr.

Ønsker du 1 års ekstra garanti?:

Med vores forlængede garanti undgår du ubehagelige overraskelser. Vi bestemmer prisen på garantien ud fra værdien på det enkelte stykke udstyr.

BETINGELSER: Alle produkter tilhørende småmaskiner og køkkenmaskiner, som kan sendes med GLS skal indsen-des til vores værk- sted for at blive repareret. Herunder blendere, mindre pålægsmaskiner, grøntsnittere, induktionsblus mv. Alle servicesager har lige høj prioritet og vi bestræber os på at løse alle problemer hurtigst muligt – den faktuelle behandlingstid vil afhænge af travlhed fra vores egne og eksterne teknikere. Inkluderet i garantien er dog IKKE weekend udrykning, aftentillæg eller lign. Alle reparationer udføres inden for normal åbningstid. Der tilbydes ikke låne-maskiner i udbedringsperioden med mindre denne vurderes ekstraordinært lang.

Som ved alle andre garantier dækkes selvforskyldte skader ikke. Af selvforskyldte skader kan blandt andet nævnes: Forkert tilslutning, manglende rengøring/vedligeholdelse, ovne eller opvaskemaskiner uden afkalkningsanlæg mv.

Sliddele såsom gummilister, glas, pærer og forbrugsvarer såsom vakuumolie, sandpapir i kartoffelskrællere mv. er ikke omfattet af garanti.