Storkøkken gjort nemt, BUDGET, VALUE og DELUXE sortiment

Hos Cateringinventar.dk er det vigtigt for os, at du får de rigtige varer med hjem. Det er ikke altid det dyreste produkt vi har i sortiment. Med det rigtige produkt bruger du ikke flere penge, end højst nødvendigt. Det betyder forhåbentligt at du får en god oplevelse af at handle med os – og det er afgørende for vores forretning, på den lange bane.

Du skal ikke have et produkt der kan en hel masse ting, som du ikke benytter. Omvendt skal du heller ikke stå og mangle funktioner, som du ville ønske du havde.

Udstyr til storkøkken kan være en meget kompleks størrelse. Hvad der er rigtigt for en kunde, er måske helt forkert for en anden kunde. Et forsamlingshus, som har 4 x opvask hvad fjerde lørdag kan måske fint klare sig med en BUDGET opvasker. Omvendt vil en gourmet-restaurant med større mængde opvask og højere krav til et FEJLFRIT opvaskeresultat kigge mere på VALUE eller måske endda DELUXE produkterne. Alt afhænger af brugeren, stedet og situationen. Vi er her for at hjælpe – det er ikke altid nok at inddele varerne i kategorier, men det er i hvert fald en start til en dialog omkring det rigtige produkt for dig.

Vores kategori-opdeling går igen på tværs af alle vores varekategorier. På den måde håber vi at gøre det nemt og overskueligt. Vores kategorier er som følger:
CATERING-budget, for dig der skal bruge det billigste
CATERING-value, for dig der vil have MEST for pengene
CATERING-deluxe, for dig der vil have det bedste

Husk på, kategori-opdelingen er ikke et udtryk for, at du skal klare alting selv, når du handler med os. Det er et redskab til at skabe en dialog omkring dit behov, vores produkter, dine ønsker og vores sortiment. Alt sammen med ét mål: 

AT DU SKAL HAVE DET RIGTIGE PRODUKT, TIL DEN RIGTIGE PRIS!