Vejledning til køb af røremaskine
Skal i have en røremaskine bør i kortlægge hvad i skal benytte røremaskinen til. Skal der laves mange seje substanser såsom dej, gør dette noget ved kapaciten af maskinen. Således vil det alm. Litermål ikke kunne anvendes og sættes lig med kg. dej. Specielt ved de billigere maskiner er dette aktuelt, hver deles litermålet som hovedregel med ca. 2,5 for at få det kg. dej der kan køre i maskinen.
De bedste maskiner indenfor branchen er DITO og Bjørn røremaskiner. Omvendt er disse maskiner også meget dyre at anskaffe. De billigere alternativer kan sagtens være fornuftige løsninger til langt de fleste restaurationer og vi har solgt en masse af disse også uden klager. Vigtigt er det dog at man kender disses begrænsninger – således er det altså den helt forkerte maskine til eks. bagermesteren, men vil være en fornuftig løsning til de fleste restaurationer. Samtid kan i så anvende nogle kroner af det overskydende budget på andet udstyr til jeres storkøkken. På denne måde betaler i ikke for en kapacitet og et produkt i dybest set ikke har brug for.